Steenstrips

Nieuw: MABRICK BVBA 

 

Wegens het grote succes van het E-board systeem heeft Matthieu Naessens een 2de firma opgericht met de naam Mabrick BVBA.  Deze firma zal alle opdrachten omtrent steenstrips zowel met als zonder isolatie voor zijn rekening nemen.  Voor meer info kan u terecht op de website www.isoleerjegevel.be of www.mabrick.be !  Mabrick BVBA is niet alleen erkend plaatser maar ook  “Vandersanden Partner” . Hiermee bent u 100 % zeker dat wij als plaatser uitstekend werk leveren.

 

 

Plaketten of steenstrips worden mechanisch gezaagd van
de originele gevelstenen en bezitten dus dezelfde kenmerken en eigenschappen. Alle gevelstenen zijn dan ook verkrijgbaar in de vorm van steenstrips. Wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf de nodige steenstrips te zagen met een speciale machine die wij u ter beschikking stellen. Hiermee kan u flink wat kosten besparen. Wij helpen u bij uw keuze naar de juiste steen die langs beide zijden een bruikbare kant hebben zodat u uit 1 steen, 2 strips kan halen.

De steenstrips kunnen zowel buiten als binnen op iedere droge, vlakke en stabiele ondergrond aangebracht worden. Dit gebeurt met kleefmortel of lijm.

Wij hebben zelf een systeem om uw aluminium schouwsysteem volledig en stabiel in te werken, zoals u kan zien op volgende foto’s. Hierbij zijn de houten planken speciaal behandeld langs de binnen en buitenzijde.

verbouwing_oeselgemaluschoorsteenaluschoorsteen2

 

 

 

Steenstrips hebben de volgende eigenschappen:

 1. Geschikt voor elke gevel
 2. Terug een nieuwe gevel van baksteen
 3. Kleur naar keuze en vorm

Werkwijze plaatsen steenstrips

 1. Plaatsen stelling
 2. Afdekken vloer
 3. Afdekken ramen en deuren
 4. Cementeren van de gevels met speciale cement (indien nodig)
 5. Plaatsen plaketten met speciale mortel
 6. Heropvoegen , kleur naar keuze
 7. Demonteren stelling
 8. Opruimen werf

Aanrader!!!

– Na het plaatsen van deze steenstrips raden wij de klant ook aan om de steenstrips te hydrofibreren. Hier vindt u meer informatie over Hydrofuge.