Opstijgend vocht

Al sedert enkele jaren zijn wij op verzoek van onze klanten ons ook gaan specialiseren in bestrijding van opstijgend vocht. Opstijgend vocht is een veel voorkomende oorzaak van vochtproblemen. Zowat alle oude metselwerk heeft last van vochtproblemen door opstijgend vocht. Dit wordt veroorzaakt door de poreusheid van bakstenen. Grondwater wordt door capillaire krachten naar boven gezogen en dat tot de hoogte van ongeveer een meter!
De sporen van dit vochtprobleem verstoppen met een extra laagje verf of aluminiumfolie heeft maar een heel tijdelijke effect en is uiteraard geen fundamentele oplossing. Ook zit in de meeste oude huizen geen DPC die het opstijgend vocht direct halt toeroept.

Oplossingen voor vochtproblemen door opstijgend vocht
Oplossingen bestaan er in om de muur te injecteren met een chemische vloeistof. Dit product wordt onder druk ingespoten en vult alle poriën en vormt zo een barrière. Deze efficiënte techniek tegen vochtproblemen door opstijgend vocht komt met een garantie!!! Onze producten zijn goedgekeurd door het WTCB en na de behandeling krijgt u een garantie certificaat.

© Sika Belgium